Πληροφορίες παράδοσης

To   δεσμεύεται να αποστείλει τα προϊόντα από το κέντρο διανομής του  εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, με την προϋπόθεση ότι αυτά είναι διαθέσιμα. Όσες παραγγελίες τοποθετούνται το Σαββατοκύριακο θα επεξεργάζονται από την επόμενη (Δευτέρα)  Τα προϊόντα παραδίδονται με τις εταιρείες  courier (ACS & Γενική Ταχυδρομική) στη διεύθυνση  που έχει επιλέξει ο χρήστης.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι 1 έως 3 ημέρες, ανάλογα την γεωγραφική περιοχή του παραλήπτη.  Για αποστολές στο εξωτερικό  ο χρόνος παράδοσης είναι  από 3 έως  10 ημέρες  (κανονική η γρήγορη παράδοση)  ανάλογα τι θα επιλέξει ο πελάτης.


** Ολες  οι παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται εώς τις 14:00 το μεσημέρι θα αποστέλλονται την ίδια ημέρα με Courier


Σε περιόδους εκπτώσεων και εορτών ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις. Το θα ενημερώνει με e-mail για τυχόν καθυστερήσεις στην παραγγελία του χρήστη. Το δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που δεν προκύπτουν από δική του υπαιτιότητα ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.
Στην περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να του παραδοθούν τα προϊόντα σε συντομότερο χρονικό διάστημα, (παράδοση Σάββατο) θα χρεώνεται επιπλέον.

Τα μεταφορικά σε ολη την Ελλάδα είναι δωρεάν για αγορές άνω των 38 ευρώ.