ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Posted by admin 16/03/2018 0 Comment(s) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ,

 

 

 

 

 

Κατά καιρούς βγαίνουν διάφορες θεωρίες και ειδήσεις που αποτελούν αρνητικά σχόλια για το ηλεκτρονικό τσιγάρο,εμείς λοιπόν είμαστε εδώ να διαψεύσουμε τα αρνητικά σχόλια και να ενισχύσουμε τα θετικά αλλά και αληθεί γεγονότα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

 

Πρόσφατες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από το Βρετανικό Υπουργείο Υγείας δηλώνουν πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την βελτίωση της υγείας καθώς πρόκειται για μία νέα απολαυστική συνήθεια που καλύπτει όλες τις ανάγκες των καπνιστών.

 

Πρόσφατη Μελέτη που δημοσιεύτηκε από τον καρδιολόγο Κ. Φαρσαλινό αποδεικνύει πως οι καπνιστές που ξεκίνησαν το άτμισμα έδειξαν σημαντική βελτίωση στην υγεία τους,επομένος το άτμισμα είναι λιγότερο βλαβερό για την υγεία σε σχέση με το παραδοσιακό τσιγάρο συγκεκριμένα εώς και 95%.

 

Το κοινό χαρακτηριστικό του ηλεκτρονικού τσιγάρου και του παραδοσιακού τσιγάρου είναι η νικοτίνη. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι λιγότερο επιβλαβές διότι περιέχει μόνο νικοτίνη από την άλλη πλευρά το παραδοσιακό τσιγάρο περιέχει χιλιάδες βλαβερές ουσίες και μία από αυτές είναι η πίσσα η οποία είναι επικίνδυνα βλαβερή για την υγεία.

 

Το άτμισμα σε δημόσιους χώρους επιτρέπεται διότι ο ατμός του ηλεκτρονικού τσιγάρου μέσα σε 11 δευτερόλεπτα έχει εξαφανιστεί και επίσης δεν υπάρχει άσχημη οσμή. Ο καπνός από τα παραδοσιακά τσιγάρα με τις ουσίες που παράγουν δεν διαλύεται πριν από 20 λεπτά και όσο αφορά την οσμή του δεν είναι και η πιο ευχάριστη για τους μη καπνιστές.

 

Είναι πιο οικονομικό σε σχέση με το κάπνισμα. Με πρόχειρο υπολογισμό σας ενημερώνουμε πως εάν καπνίζεται από ένα πακέτο την ημέρα αξίας 4,50€ με το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα εξοικονομίσετε περισσότερα από 700€ το χρόνο.